nazot | Ayşe
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: nazot | Ayşe
Bu yazıyı okumadan bana kim bu nazot deseler sadece Galatasaray aşığı derdim herhalde =P Ama böyle daha derinlerden tanımak iyi oldu.10 fenmişsin bende seneye 10fen oluyorum [ayrıntı ] Moleküler Biyoloji ve Genetik benimde tıp olmazsa düşündüğüm bir alan ;)Ve spor Nba takip ettiğinide cafe^^den biliyordum.Neyse bu kadar yeter şimdilik.İyi ki anti'sin =P
Moria leviosa- Yardımcı Yönetici
-
Felipe Massa hariç çoğu şey uymakta. Ferrari daima favorim ama asla sevemedim Massa'yı, Kimi Raikkonen forza xD
Foruma hoş geldin -alışkanlık oldu artık, adminsin yani sonuçta- iyi forumlar, azıcık da işlere el at bea!
Foruma hoş geldin -alışkanlık oldu artık, adminsin yani sonuçta- iyi forumlar, azıcık da işlere el at bea!
Moria leviosa demiş ki:Bu yazıyı okumadan bana kim bu nazot deseler sadece Galatasaray aşığı derdim herhalde =P Ama böyle daha derinlerden tanımak iyi oldu.10 fenmişsin bende seneye 10fen oluyorum [ayrıntı ] Moleküler Biyoloji ve Genetik benimde tıp olmazsa düşündüğüm bir alan ;)Ve spor Nba takip ettiğinide cafe^^den biliyordum.Neyse bu kadar yeter şimdilik.İyi ki anti'sin =P
teşekkürler artık 10 fen değil 11 fen oldum =P bakalım neler olacak bu sene,hoşgelmişsin
Leopard demiş ki:Felipe Massa hariç çoğu şey uymakta. Ferrari daima favorim ama asla sevemedim Massa'yı, Kimi Raikkonen forza xD
geldim geri döndüm Devrim yoktum buralarda,işe el atacğım sende mi Kimi'cisin =P tamam takım arkadaşı filan ama =P Massa 4ever
Selam ederim sana Ayşe, hoşgeldim, hoşbuldum Seni yine buldum, biliyorum bıktın
Her neyse, seviyorum seni, özlemişim ^^ Mükemmel insan^^
Her neyse, seviyorum seni, özlemişim ^^ Mükemmel insan^^
Hilarie- Var olmayan Üye
1 sayfadaki 1 sayfası