Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back!
Eğer bir Anti-Twilight destekçisi iseniz, lütfen üye olunuz. Eğer Twilighterlardan biriyseniz, lütfen siteyi çok detaylı inceleyip, bu nefreti içinize sindiriniz. Üye olmanıza gerek yok.

If you are an Anti-Twilight supporter, please show us your support and join us. But if you are a Twilighter, please look at this website very carefully and feel the hate. You don't have to join us.

Join the forum, it's quick and easy

Eğer bir Anti-Twilight destekçisi iseniz, lütfen üye olunuz. Eğer Twilighterlardan biriyseniz, lütfen siteyi çok detaylı inceleyip, bu nefreti içinize sindiriniz. Üye olmanıza gerek yok.

If you are an Anti-Twilight supporter, please show us your support and join us. But if you are a Twilighter, please look at this website very carefully and feel the hate. You don't have to join us.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins

The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins Empty The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins

Mesaj tarafından nazot C.tesi Mayıs 02, 2009 10:30 am

The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins 1115aclikoyunlari
Açlık Oyunları
Suzanne Collins
PEGASUS YAYINLARI
Çeviren: Sevinç Tezcan Yanar
Yayın Yılı: 2009
Orjinal Adı: The Hunger Games
İthal Kağıt
384 sayfa
13,5x21 cm
Karton Kapak
ISBN:6055943639
Dili: TÜRKÇE
Liste Fiyatı: 20,00 TL.
ETKİLEYİCİ BİR FANTASTİK DÜNYA, BİTMEK BİLMEYEN BİR AKSİYON
AÇLIK OYUNLARI’NDA BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANACAKSINIZ

ETRAFINIZDAKİ BAŞKA HERKES SABAHI GÖREMEYECEĞİNİZDEN EMİNKEN VAHŞİ BİR ORTAMDA KENDİ BAŞINIZA HAYATTA KALABİLİR MİSİNİZ?
“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.”
—Stephenie Meyer [ <.< =P ]
“Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.”
—Stephen King
KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR.
BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK…
AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN . . .
İddia ediyoruz Açlık Oyunları’nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz…
nazot
nazot
Kurucu Yönetici
Kurucu Yönetici

Aslan Horoz

http://www.anti-twilight.yetkin-forum.com

The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins Empty Geri: The Hunger Games | Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins

Mesaj tarafından nazot C.tesi Mayıs 02, 2009 10:32 am

Kesinlikle tavsiye ederim.Çok ama çok güzel bir serinin başlangıcı olacağını gösteren bir kitap :P hayatımda okuduğum en iyi macera romanları listemde ilk 3 e girer ::). Kurgu bir kere ilk başta ilgimi çeken şey oldu. Ardından betimlemelere hayran kaldım. Yazarın stilini beğendim açık açık yazıyor ama yine de bir şekilde gizemli oluyor. ::) :P Şiddetle okumanızı öneririm.
nazot
nazot
Kurucu Yönetici
Kurucu Yönetici

Aslan Horoz

http://www.anti-twilight.yetkin-forum.com

- Similar topics