67 Chevrolet Impala
3 posters
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Eften püften... :: Sinema&TV-Dizi :: Supernatural
1 sayfadaki 1 sayfası
67 Chevrolet Impala
Dean'in ailesinden sonra en değer verdiği şey. Babasının olan bu araba sayesinde gidiyorlar fakat Dean'in arabasına olan tutkusu normal bir araba sevgisinin ötesinde. Bunu ara ara arabasını okşayışından, kızım diyerek bahsedişinden, onunla konuşmasından ve arabanın başına bir şey geldiğini sandığı zamanlarda kalp krizi geçiriyor gibi davranışlarından da anlayabiliriz.
Arabanın nasıl seçildiğini ile ilgili bilgileri ise 4. sezonun 3. bölümünde görebiliyoruz
- Spoiler:
Camellia- Kurucu Yönetici
Geri: 67 Chevrolet Impala
Arabam bizimkilere baskı yapıp aldırmayı planlıyorum Ferrariyle birlikte =P
Geri: 67 Chevrolet Impala
Okuldaki iki sıra arkadaşımla kararlaştırdığımız şey: 18imize bastığımızda hesabımızda birikmiş tüm parayı çekip bir Impala alacağız. 8) Asya ve Afrika'yı onunla gezdikten sonra Avrupa'ya gidip bir kaç ülkeyi (özellikle İsviçre... Çikolata!) dolaşıp İngiltere'de arabayı satarak uçakla Amerika'ya geçeceğiz... Orda yeni bir Impala (zaten biz de para saçıyoruz :geek: ) alıp tura devam edeceğiz... Sonra, herhalde 3-4 sene sonra, dönebiliriz...
ama bi sorun ortaya çıktı... Bu plandan bahsettiğimiz her kişi bize katılmak istedi ve arabanın arkasına bir karavan takmaya karar verdik :idea: ...
Buradan tüm anti-tw ahalisine sesleniyorum: Dünya turumuza katılmak isteyen benzin parasını ödemek şartıyla gelebilir
ama bi sorun ortaya çıktı... Bu plandan bahsettiğimiz her kişi bize katılmak istedi ve arabanın arkasına bir karavan takmaya karar verdik :idea: ...
Buradan tüm anti-tw ahalisine sesleniyorum: Dünya turumuza katılmak isteyen benzin parasını ödemek şartıyla gelebilir
Ervolda- Kurucu Yönetici
-
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Eften püften... :: Sinema&TV-Dizi :: Supernatural
1 sayfadaki 1 sayfası