Türk Kullanıcılar
2 posters
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Twilight Manyaklığı Karşıtları Forum :: Ziyaretçi Defteri | Guest Notes
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Türk Kullanıcılar
bence iğrenç siz twilightle uğraşcanıza nslsite yapılır gelin öğrenin bizden=)
antistephenmeyer2- Var olmayan Üye
hakaretler
bence düşüncelerinizi söylemeniz çok güzel bir davranış fakat bunu hakaret etmeden yaparsanız sevinirim sonuçta anti-twilightçıların IQ seviyelerinin düşük olduğunu ifşa etmiyoruz lütfen sizde biraz dikkat edin bu arada haftanın anti şiiri ne kadar hakaret içerikli olsa da güzel yazılmış tebrik ederim hadi size iyi günler
...- Misafir
uqRasmayn !!
yaa akLınızımı oynattınızz ne uqraşı0sn twiliqtLa beqenmeLerden kuLakLarnıı tıKasınn
çookk sinirLiym sitenzz lanet oslnn inş. hacklenirrr !!!!
işiniz gucnuz yookk twilightLa uraşınn
bnde anTii - anti twilightcıLar - ımm..bnde sizlere gıcık oLuormm var mı?
siteyi basınıza yıkarmmm
adam oLun !!
çookk sinirLiym sitenzz lanet oslnn inş. hacklenirrr !!!!
işiniz gucnuz yookk twilightLa uraşınn
bnde anTii - anti twilightcıLar - ımm..bnde sizlere gıcık oLuormm var mı?
siteyi basınıza yıkarmmm
adam oLun !!
iNad?na- Misafir
Ehem, siteyi başımıza mı yıkarsınız?
Neyse, kendi kurallarımı ihlal etmemek amacıyla susuyorum xD Ağzım da bozuk hazır bu aralar, sardırıveririm maazallah.
Şiirde, Twilighterlara kesinlikle hakaret olmamasını müteakiben, şiirin güzel yazıldığını kabul etmenize sevinerek bunu da bir iltifat olarak kabul ediyorum.
IQ düşük falan derseniz, bir insanın elinin tersi gibi de, Devrim'in tersini görebilirsiniz, mahvederim. Hoşlanmam.
Neyse, kendi kurallarımı ihlal etmemek amacıyla susuyorum xD Ağzım da bozuk hazır bu aralar, sardırıveririm maazallah.
Şiirde, Twilighterlara kesinlikle hakaret olmamasını müteakiben, şiirin güzel yazıldığını kabul etmenize sevinerek bunu da bir iltifat olarak kabul ediyorum.
IQ düşük falan derseniz, bir insanın elinin tersi gibi de, Devrim'in tersini görebilirsiniz, mahvederim. Hoşlanmam.
Ne kadar gerizekalısınız siz yaa twilight la ne uğraşıyosunuz !!!!!!!
Twilight- Misafir
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Twilight Manyaklığı Karşıtları Forum :: Ziyaretçi Defteri | Guest Notes
1 sayfadaki 1 sayfası