bansHee // Melda
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
bansHee // Melda
Adım Melda.Eğer gördüyseniz fark edersiniz,HPC'de de aynı nicki kullanmaktayım.16 Aralık 1993 doğumluyum.Anneme göre - 15 günü bir yıl saymadığı için - 15 bana göre 16 yaşındayım xP
Antalya'lıyım ve Antalya'da yaşıyorum.Sıcaktan nefret ediyorum İronik değil mi ? xD
Hobilerime geçersek xP
Müzik dinlemek birinci sırada.Her daim,her yerde ve her zaman müzik dinlerim.Ders çalışırken,yürüyşteyken,otobüste,sınıfta,banyoda...İzin verseler sınavlarda da dinlerdim xD
Resim yapmak diğer bir tutkum.Kendimi en saçma resmlerle,çizgilerle bile ifade etmeyi severim.
Yazı yazmak ve kitap okumak ta büyük önem taşır benim içn Nasıl her yerde müzik dinleyebiliyorsam her yerde kitap ta okurum.Elime geçen her şeyi okumuşumdur.Malesef elime TW'de geçmişti
Gitar çalmayı çok severim ama uzun zamandır çalmıyorum.Arada bir esiyor xD
Saçmalamayı,gülmeyi,bisiklete binmeyi,karanlığı,arkadaşlarımı ve bilgisayarımı çok severim xD
Ayrıca tam bir Cnbc-e delisiyimdir.Oradaki tüm dizileri izlerim.En sevdiklerim Chuck,Desperate Housewives,CSI:NW,Cold Case,Closed,Pushing Daisies,Ghost Wishperers'dır.
En sevdiğim filmlerden bazıları ise : Requiem For A Dream,Fight Club,Sweneey Todd,Bedtime Stories,Karayip Korsanları serisi,Harry Potter Serisi.
Yeterince saçmaladığıma göre konuyu kapatabilirim
Antalya'lıyım ve Antalya'da yaşıyorum.Sıcaktan nefret ediyorum İronik değil mi ? xD
Hobilerime geçersek xP
Müzik dinlemek birinci sırada.Her daim,her yerde ve her zaman müzik dinlerim.Ders çalışırken,yürüyşteyken,otobüste,sınıfta,banyoda...İzin verseler sınavlarda da dinlerdim xD
Resim yapmak diğer bir tutkum.Kendimi en saçma resmlerle,çizgilerle bile ifade etmeyi severim.
Yazı yazmak ve kitap okumak ta büyük önem taşır benim içn Nasıl her yerde müzik dinleyebiliyorsam her yerde kitap ta okurum.Elime geçen her şeyi okumuşumdur.Malesef elime TW'de geçmişti
Gitar çalmayı çok severim ama uzun zamandır çalmıyorum.Arada bir esiyor xD
Saçmalamayı,gülmeyi,bisiklete binmeyi,karanlığı,arkadaşlarımı ve bilgisayarımı çok severim xD
Ayrıca tam bir Cnbc-e delisiyimdir.Oradaki tüm dizileri izlerim.En sevdiklerim Chuck,Desperate Housewives,CSI:NW,Cold Case,Closed,Pushing Daisies,Ghost Wishperers'dır.
En sevdiğim filmlerden bazıları ise : Requiem For A Dream,Fight Club,Sweneey Todd,Bedtime Stories,Karayip Korsanları serisi,Harry Potter Serisi.
Yeterince saçmaladığıma göre konuyu kapatabilirim
bansHee- Yardımcı Yönetici
Geri: bansHee // Melda
ahaha çok güzel bir tanıtım yazısı bansHee ya da Melda =) sıcaktan nefret etmen olayına bende şu günlerde katılıyorum burda bile hava böyleyse ordakilere başta sana sabırlar saçmalamayı seviyorsun demek güzel bu en büyük ortak yönümüz öyleyse Neyse sana da iyi ki antisin diyorum..
Moria leviosa- Yardımcı Yönetici
-
1 sayfadaki 1 sayfası