Anti Twilight Wikia Projesi
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Twilight Manyaklığı Karşıtları Forum :: Duyurular&Emirler
1 sayfadaki 1 sayfası
Anti Twilight Wikia Projesi
Kategoriler
-Anti Twilight Hareketi
-Anti Twilight Üyeleri
-Gerçek Mitolojiler
-Fantastik Kurgu
-Bilim Kurgu
*ilk iki madde kendiliğinden güncellenir zaten.
Gerçek mitolojiler:
-Vampirler
-Kurt adamlar
-Tanrı ve Tanrıçalar
Fantastik Kurgu
-Fantastik kurgu tanımı
-En önemli fantastik kurgu kitapları
Bilim Kurgu
-Bilim kurgu nedir?
-Sci-fi'nin, Fant-fi'den farkları.[Bilim kurgu ve Fantastik Kurgu'nun farkları]
-En önemli bilim kurgu kitapları..
Ayrıca!
Anti Twilight Wiki'nin galerisi için, Anti Twilight çalışması yapan herkesin çalışmalarını bekliyoruz.
Eğer katılmak istiyorsanız, bana ö.m ile ulaşın. Size ona göre görevinizi veririm. Görevleri burada paylaşacaksınız. Teşekkürler!
Halletmeye başladım ben bunu bu gece - Alexie
Yarısı bitti gibi bir şey oldu. Kapatacağız sanırım bu başlığı xD - Alexie
Fantastik Kurgu da bitti an itibariyle - 03.59 - ama ben de bittim. Bakalım nereye kadar devam edeceğiz - Alexie
%90 bitmiş vaziyette. Üye olur eksik varsa güncellersiniz artık çünkü takatimin sınırındayım xD . Okumadığım makale yazı deneme kalmadı desem yeridir. İnterneti alan talan ettim resmen bir Wikia için. Kitap tanıtımlarını isteyen, seçsin bana özel mesaj yoluyla yollasın valla.
It's over now. - Alexie
This is the last edit! Kilitlenmiş ve Duyurular'a gönderilmiştir. - by AlexisDrazen
-Anti Twilight Üyeleri
-Fantastik Kurgu
-Bilim Kurgu
*ilk iki madde kendiliğinden güncellenir zaten.
Gerçek mitolojiler:
-Kurt adamlar
Fantastik Kurgu
Bilim Kurgu
-Sci-fi'nin, Fant-fi'den farkları.
Ayrıca!
Anti Twilight Wiki'nin galerisi için, Anti Twilight çalışması yapan herkesin çalışmalarını bekliyoruz.
Eğer katılmak istiyorsanız, bana ö.m ile ulaşın. Size ona göre görevinizi veririm. Görevleri burada paylaşacaksınız. Teşekkürler!
Halletmeye başladım ben bunu bu gece - Alexie
Yarısı bitti gibi bir şey oldu. Kapatacağız sanırım bu başlığı xD - Alexie
Fantastik Kurgu da bitti an itibariyle - 03.59 - ama ben de bittim. Bakalım nereye kadar devam edeceğiz - Alexie
%90 bitmiş vaziyette. Üye olur eksik varsa güncellersiniz artık çünkü takatimin sınırındayım xD . Okumadığım makale yazı deneme kalmadı desem yeridir. İnterneti alan talan ettim resmen bir Wikia için. Kitap tanıtımlarını isteyen, seçsin bana özel mesaj yoluyla yollasın valla.
It's over now. - Alexie
This is the last edit! Kilitlenmiş ve Duyurular'a gönderilmiştir. - by AlexisDrazen
Anti Twilight Türkiye : The Legend Strikes Back! :: Twilight Manyaklığı Karşıtları Forum :: Duyurular&Emirler
1 sayfadaki 1 sayfası